Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

EURO 2008

11:32 AM Ellie 0 Comments Category :

somebody asked me what were my activities cuti semester nih???

jawapan aku mudah jer....dok umah layan TV...hehehe.....yaa....for your information I am a couch potatoes...hehehe...tak der lah aku hapal astro guide tuh tapi aku mmg glued myself on the sofa...sofa ker...bukan katil hehehe, citer yang hampeh pun aku tengok. Aku tak nak citer pasal tv programs aku yang penuh tuh....tapi pasal bola.

Yaa...I am a football fan....peminat mat keras Man United (die-hard fan) hehehe...so last night EURO final...aku tengoklah..German vs Spain. Spain won the accolade after 44 years of waiting...lama tuh...aku pun tak tahu aku sesabar itu in life.....Both are not my fav team pun...aku ske Italy. tapi dah bungkus awal2 lagi. I am not familiar with German team, let alone to watch Bundesliga league...so the new talent like Schweinsteiger tuh quite unknown even if he plays for Bayern Munchen...He is quite a talent, potential player, good play maker. So tak heran if dia akan jadi next hero after senile player like Ballack (senile ker...nge...ngeh)

So tengok bola semalam tak de excited even after El-nino Torrres scored goal minit 33 aku rasa...so mmg Spain ader players yg excited especially the likes of Ramos, Iniesta, Cassillas, Alonso, Puyol, talented Fabregas (kena puji weh wpun dia main ngan Gooners...sbb aku pminat bola...hehe) so aku tak heran if depa menang...sbb depa bagus pmainannya compared dengan German....esp midfield hancuss!!!

so...lepas nih tak der bola...tak der lah burning midnight oil...boring la plak nak tunggu EPL resumes esp dengan transfer-saga Ronaldo nih buat aku sick.

So....aku nak tengok tennis....Wimbledon...wpun fav player aku Andy Roddick dah terkeluar tapi saingan tetap hebat antara Federer, Nadal. Aku harap Wimbledon nih champion yg baru....

RELATED POSTS

0 comments